Dernek Üyeliği

Metod Zaman Ölçüm Derneği iki tip üyelik kabul etmektedir.

•Tüzel kişi dernek üyeliği  (Başvuru formları için)

•Gerçek kişi dernek üyeliği (Başvuru formları için)

Tüzel kişi dernek üyeliği; şirket ve kurumlarım üyelik yapabileceği alandır. Bu üyelik tipinde şirketi temsilen bir gerçek kişi ile dernek aktivitelerine katılım yapabilir. Gerçek üyeler ise üyeliklerini bireysel olarak gerçekleştirebilirler.

Dernek üyelik avantajları;

•Derneğin organize ettiği tüm eğitim, danışmanlık ve hizmet aktivitelerinde %20 indirim hakkı.

•Üyenin acil eğitim ve danışmanlık taleplerine destek önceliği.

•IMD platform üyeliği sayesinde MTM dünyası hakkındaki en güncel bilgilere sahip olma imkanı.

•Dernek üyelerinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda ortak eğitimden yaralanma imkanı.

•Ulusal, uluslar arası düzenlenecek konferansları bilgilendirme ve katılım imkanı.

•“En iyi uygulamalar” paylaşımıyla Benchmarking (Kıyaslama) imkanı.

•Çıkarılacak yeni yasa ve düzenlemelerde dernek üyeleri olarak söz hakkı.

Üyelik ve İletişim

TMTM Bülten

Bültenimize kaydolmak için lütfen mail adresinizi giriniz. Mailleriniz hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz.